Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Seria Integrex e-H

Capacitatea de prelucrare multi-proces a seriei Integrex e-H, proiectata pentru a produce eficient o varietate mare de repere in loturi mici, a fost foarte bine primita de clientii din diverse domenii industriale din intreaga lume.

Finalizeaza fiecare operatie de prelucrare de la semifabricat la piesa finita intr-o singura prindere, realizand "Done In One", ceea ce inseamna executarea completa a tuturor proceselor de fabricatie intr-o singura pregatire a masinii, fiind fuziunea completa dintre centru de prelucrare si centru CNC de strunjire.

Productivitatea ridicata cu integrarea mai recenta a seriei Mazatrol SmoothX CNC cursa generoasa pe axa Y si capacitatile disponibile pentru piese lungi - pot indeplini cerintele de prelucrare a unei game variate de piese.

Tip comanda numerica: SmoothX