Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

SARTORIUS


Producator si distribuitor de scule, port-scule si sisteme de prindere

Calitatea, siguranta, dar mai ales increderea clientilor in produsele si serviciile noastre, ne-au adus privilegiul de a fi printre furnizorii de top din industria sculelor de precizie pentru prelucrarea metalului atat pe masini unelte, cat si manual.
Obiectivul nostru principal este acela de a venii in intampinarea nevoilor dumneavoastra de productie cu cele mai inovatoare scule, port-scule si sisteme de prindere. Principala noastra preocupare este dezvoltarea continua si mentinerea increderii si a sustinerii reciproce care exista intre furnizor si clientii finali.

Structura companiei
Serviciu de teren
Temeinic pregatiti si calificati profesional, consultantii nostri pot gasi solutii la intrebarile sau problemele ce pot aparea in procesul de productie.

Personal de birou
Distribuitor si reprezentant unic in Romania este societatea Mazarom Impex S.R.L a carei echipa va sta la dispozitie pentru suport tehnic si asistenta.

Tehnicieni
Cereri speciale impun solutii speciale. Specialistii nostri de produs isi ajuta colegii de pe teren si pot oricand oferi ajutor sau sfaturi utile.

Serviciul de calibrare
Atunci cand precizia trebuie mentinuta si calitatea asigurata, SARTORIUS este partenerul Dumneavoastra de incredere ca furnizor de unelte de precizie si instrumente de masura. SARTORIUS ofera, in acelasi timp, o gama completa de servicii privind monitorizarea instrumentelor de testare.
Costul de retehnologizare este aproximativ jumatate fata de pretul de lista. Un mod simplu de a mentine costurile de scule in productie reduse.


Cateva dintre produsele si serviciile oferite

- servicii de reparat scule
- servicii reascutit scule
- servicii acoperiri metalice
- calibrare calibre pentru filete
- calibrare calibre planeitate
- calibrare instrumente de masura pentru materiale
- software monitorizare echipamente de control
- calibrare echipamente de masura de laborator
- toata gama de burghie si tarozi de aschiere

Acceseaza site oficial