Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Prietenos cu Mediul

Tehnologie avansata & Prietenos cu Mediul

Mediul si impactul nostru asupra mediului inconjurator au fost întotdeauna preocupari importante ale companiei Yamazaki Mazak. Acest lucru este demonstrat de faptul ca toate fabricile din Japonia, unde sunt produse masini-unelte Mazak sunt certificate ISO 14001, un standard international care sa confirme ca exploatarea instalatiilor noastre de productie nu afecteaza in mod negativ de aerul, apa sau solul.Luminile de lucru cu LED-uri de inalta performanta sunt utilizate pentru iluminarea zonei de prelucrare.
Aceste lumini, specifice afisajului CNC si cipului se inchid automat dupa o perioada predeterminata pentru consum redus de energie atunci cand aparatul este in stare de repaus. In plus, sistemul hidraulic de inalta eficienta optionala reduce consumul total de energie electrica.