Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Dormer-Pramet

Dormer Pramet este rezultatul unei fuziuni din 2014 intre producatorul de scule rotative Dormer si specialistul indexabil Pramet.

Punctele forte ale fiecarei companii au fost combinate pentru a crea o singura platforma, oferind clientilor acces la o gama larga de inalta calitate, potrivita-pentru-scopul oricarui produs, inclusiv de gaurire,de frezare, strunjire si scule de filetat. 
Scopul nostru este de a fi principalul furnizor global de instrumente de taiere de metal pentru industria constructoare de masini pana in 2020.

Noi credem in construirea de parteneriate pe termen lung, impartasind experienta noastra, onestitatea si disponibilitatea in orice moment. Aceste calitati sunt adanc inradacinate in structura companiei noastre si fiecare angajat Dormer Pramet este insarcinat cu sustinerea si promovarea lor cu mandrie.

Acesta este modul in care vom continua sa construim incredere. Astazi, maine, pentru totdeauna. 
Pur si simplu de incredere.

Cu 20 de birouri din intreaga lume care deservesc peste 100 de tari, unitati de productie in Europa si America de Sud si o retea de logistica foarte dezvoltata, oferim o acoperire cu adevarat globala, servicii de inalta calitate si produse precum:
                                                                               
Scule de strunjire          
Scule de frezare
Scule de gaurire
Scule pentru filetare
Sisteme de port-scule
Freze solide
Burghie solide
Tarozi si matrite
 

Acceseaza site oficial