Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Partenerul dumneavoastra pentru inginerie de inalta clasa

Despre MazakLiderii in fabricarea solutiilor tehnologice avansate, inclusiv Multi-tasking, 5 axe, frezare, strunjire,
comenzi CNC si automatizare.

 

Compania Yamazaki-Mazak este cel mai mare producator mondial de masini unelte cu comanda numerica cu 7.261 de angajati, avand 10 fabrici în Japonia, SUA, Marea Britanie, Singapore ┼či China producand mai mult de 200 de modele diferite de masini unelte CNC, fiind singurul producator de o asemenea anvergura. De-a lungul timpului, compania Yamazaki Mazak a dezvoltat in premiera mondiala o serie de produse noi, ale caror principii au fost ulterior preluate si de alte companii din domeniu.
Compania Yamazaki Mazak este reprezentata in Romania de S.C. Mazarom Impex S.R.L, care ofera beneficiarilor romani sprijin tehnic si comercial complet.             

Compania Yamazaki Mazak a fost infintata in anul 1919. In prezent, cu o productie lunara de circa 800 de masini unelte cu comanda numerica, Mazak este cel mai mare producator mondial.

Compania detine zece fabrici, din care cinci in Japonia, una in SUA, una in Marea Britanie, una in Singapore si doua in China, ce produce exclusiv pentru aceasta piata.
De-a lungul timpului compania Yamazaki Mazak a dezvoltat in premiera mondiala o serie de produse noi ale caror principii au fost ulterior preluate si de alte companii din domeniu. Dintre acestea putem mentiona: sistemul de programare interactiva (Mazatrol-Matrix, Mazatrol-Smart), tipurile de masini unelte Multiplex si Integrex. Una din ultimele creatii dezvoltata de Mazak o constitue modelele multifunctionale “ e “.
De inalta calitate . Avansat . International
 
" Masinile-unelte Mazak sunt numite „Masinile Mama“, deoarece  se refera la fabricarea oricarui produs din jurul nostru si sunt foarte importante in sustinerea „world manufacturing“.

Misiunea noastra, ca producator de masini-unelte este de a imbunatati viata oamenilor si de a contribui la dezvoltarea societatii  prin furnizarea masinilor-unelte de inalta performanta, care pot produce inalta precizie intr-un timp scurt.
Filozofia corporativa Mazak are trei elemente de baza: „Calitate inalta“, „Avansat“ si „International“, iar aceste valori au stat la baza dezvoltarii „world manufacturing“ oferind masini-unelte care satisfac nevoile producatorilor. Ne concentram eforturile noastre de a dezvolta produse care permit imbunatatiri importante ale productivitatii. 

Ne-am infiintat 81 de centre tehnologice si centre tehnice in 26 de tari din intreaga lume, in scopul de a oferi solutii perfecte si sprijin rapid la nivel mondial.
Yamazaki Mazak produce in prezent peste 800 de masini unelte pe luna, intr-o gama de peste 200 de tipuri cu aplicatii in cele mai diverse domenii de prelucrare.
Am fost printre primii care au inceput productia straina ca un producator Japonez de masini-unelte. Ca urmare a stabilirii Mazak Corporation in Statele Unite ale Americii, ne-am extins baza noastra de productie la nivel mondial pentru a include Marea Britanie, Singapore si China, asa cum dorim sa extindem in continuare operatiunile noastre de fabricatie Japoneza. 

Suntem singurul producator de masini unelte care a stabilit un intreg sistem de productie la nivel mondial.
Prin intermediul fabricilor si centrelor tehnologice locale suntem capabili sa furnizam servicii de calitate inalta costruind astfel  relatii puternice, bazate pe incredere reciproca cu clientii din intreaga lume.
Vom continua sa ne asumam noi provocari in calitate de cel mai mare producator de masini-unelte din lume. Este o mare onoare pentru noi ca in acest mod contribuim la imbunatatirea calitatii vietii oamenilor „Oricand, Oriunde“, prin fabricatie ".
 
Yamazaki Mazak Corporation President
Tomohisa Yamazaki

Profilul Companiei
Yamazaki Mazak


Compania Yamazaki Mazak  a fost infiintata in 1919 in Nagoya, Japonia de catre Sadakichi Yamazaki. Acum are peste 6.600 de angajati în întreaga lume.
Yamazaki Mazak are 10 instalatii  existente de productie, cu 5 in Japonia, precum si operatiuni de productie in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Singapore si China. Produsele includ masini multi-tasking, centre de strunjire CNC, centre de prelucrare verticale sii orizontale, cu laser CNC masini de taiat, sisteme flexibile de fabricatie (FMS), produse de CAD / CAM si software de management din fabrica.
Gama de masini-unelte ofera peste 200 de tipuri cu aplicatii in cele mai diverse domenii de prelucrare. In continuare sunt prezentate pe scurt principalele serii si caracteristicile acestora.
 
O retea mondiala de 81 centre de  tehnologie si centre tehnice ofera un suport cuprinzator pentru clienti, la nivel local. Fabrica europeana din Marea Britanie prevede, de asemenea, sediul central european de grup pentru mai mult de 900 de angajati si 15 centre tehnologice si centre tehnice.

Reteaua MAZAK