Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Centre Multi-Tasking INTEGREX

Ce Înseamnă Multi-Tasking?

Centrele Multi-Tasking de la Mazak au revoluționat procesul de producție, și joacă un rol critic în fabricile de astăzi.

Mazak continuă să dezvolte tehnologia Multi-Tasking de prelucrare pe mașinile-unelte, care oferă soluția unei singure setări ale piesei de prelucrat, și realizarea tuturor operațiilor până la produsul finit.

Pe lângă câștigurile uimitoare în productivitate, tehnologia Mazak Multi-Tasking a dus la dezvoltarea unităților de producție, în special a celor mai mici, la nivelul în care acestea pot realiza cu ușurință cele mai complexe piese, și de a face acest lucru în mod rentabil.

Cu cea mai extinsă gamă de produse din industrie, configurațiile Centrelor Multi-Tasking Mazak pot conține: arbore de strunjire secundar, turele multiple cu stații de scule rotative, axa Y, arbori de frezare prevăzuți cu axa B, mese rotative / înclinate și magazin de scule de mare capacitate.

Centrele din seria INTEGREX sunt cele mai utilizate centre Multi-Tasking din lume. O gamă largă de specificații este disponibilă pentru a satisface o varietate de cerințe de prelucrare.