Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Masina inteligenta de procesare cu laser

Torta Multi-Control si varietatea functiilor inteligente ofera un sprijin de neegalat operatorului  pentru usurinta exceptionala in operare si eficienta optima a masinii.

Datorita diametrului fasciculului flexibil, taierea optima cu mare viteza si cu precizie inalta se poate realiza prin configurarea automata - eficienta atat pentru foile subtiri cat si pentru placile groase.

Masinile de prelucrare cu laser  Mazak sunt dotate cu functii avansate, lentile optime si duze care pot fi selectate in mod automat si modificate pentru fiecare material si grosime. Chiar si operatorii necalificati sau fara experienta pot acum efectua cu usurinta taiere de inalta calitate. Calitatea componentelor prelucrate este imbunatatita cu timpul de prelucrare si costurile de functionare reduse.