Utilizam cookie-urile pentru a stoca preferintele vizitatorilor, pentru a personaliza continutul paginii web in functie de tipul de browser al vizitatorilor sau de alte informatii pe care vizitatorul le trimite. Prin continuarea navigarii pe Website-ul nostru confirmati acceptarea utilizarii fisierelor de tip cookie.  Mai mult 

Centre CNC de Strunjire

Ofera productivitate si performante remarcabile

Mazak ofera centre CNC de strunjire de clasa mondiala care combina Tehnologia Avansata, Productivitate si Valoarea, pentru a va oferi performanta pe care o cautati. O mare varietate de masini - de la modele cu 2 axe la centre de strunjire cu scule aschietoare rotative, axa Y si arbore secundar - sunt disponibile pentru a satisface cerintele dumneavoastra de productie.

Seria QUICK TURN PRIMOS (QTC) include centre de strunjire CNC de inalta performanta, echipate cu arbore cu motor integrat oferind o producitvitate de neegalat cu amprenta minima pe sol.

Seria QT COMPACT include modele entry-level oferind tehnologia arborelui integrat-Mazak pentru arborele principal si Tool Eye, impreuna oferind atat performante imbunatatite cat si precizie.
O gama larga, ce ofera o solutie compacta si rentabila pentru strunjire, frezare, axa Y, și capacitatea arborelui secundar.

Seria QUICK TURN include centre de strunjire de inalta performnta care strunjesc piese complexe cu precizie si timp redus de configurat. Echipat cu noua turela Smooth Mill Drive cu interfata pentru scule BMT sau VDI și o capacitate de 5000 sau 10 000 rpm.

Noua serie MULTIPLEX W este ideala pentru un volum mare de aplicatii oferind un management ieftin si imbunatatit. Masina foloseste doua turele Smooth Mill Drive pentru a efectua prelucrarea continua si simultana.
 
Seria HQR cu doua turele si doi arbori ofera timp de ciclu optimizat pentru piese de volum mai mare, prin activarea simultana a strunjirii si frezarii cu ajutorul turelelor superioare si inferioare actionand concomitent.
Functionalitatea axei Y atat pe turela superioara cat si pe cea inferioara, de asemenea, creste flexibilitatea pentru mai multe componente complexe.